Brun utan sol.

Minns du förra årets sommar? bara regn och åter regn..
Man blev aldrig riktigt brun inte så som man önskade.. man fick ligga och svettas i ett trångt solarium. nu finns det en mycket bättre medtog. använd Comodynes solservetter de fungerar som om solen vore i en förpackning. de fungerar verkligen jätte bra. och de är lätta att använda

Kom ihåg att tvätta händerna omedelbart efter påstrykning och undvik kontakt med ögonen. Vänta med att ta på dig kläder tills det gått tio minuter. För att få en djupare färg, använd 2-3 dagar i rad. För att behålla färgen när önskad färgton är uppnådd, använd var 4-5 dag. Andra brun utan sol prudukter kan missfärga kläderna men Comodynes solservetter  smetar eller missfärgar inte kläderna som du har på dig.
de säljs på www.chiconline.se i en förpackning med 8st servetter.


image4 

Älskar denna sidan
Älskar min moster Nina. hon ställer alltid upp för mig när jag behöver henne. hon är skit duktig på att fotografera och att regigera bilderna sedan. hon har eget företag som heter chiconline.
kolla in www.chiconline.se där finns många roliga saker du kan behöva till dig själv en lugn mysig avslappnanade kväll. här finns nästan allt. du kanske vill göra dig snygg till en fest , här finns macara som är lätt att tvätta bort. du kan även hitta allt du behöver för att ta bort de smink du haft på dig under dagen. önskar du att du vore lite mer brun? här finns brun utan sol servetter. du kanske är lite sex sugen? här kan du beställa kondomer med alla dess former och smak..
här kan du hitta allt från ögon till naglar. använd denna sida det gör jag . älskar den.


image5
Nu eller aldrig

Jag är instäng med en massa arga ord. det är såhär jag känner, jag som trodde vi var vänner.Ingenting är enkelt på denna jord.jag önskar att du visste, jag önskar att du fattar..
Nu eller aldrig kan du förstå hur jag känner? jag vill inte ha något med dig att göra! varför måste du alltid förstöra.? nu eller aldrig kan du förstå hur jag känner? jag kan inte förlåta dig och gölmma . annars kan du bara drömma. Nu eller aldrig. Du kanske bara trodde allt var på lek?men varje chans jag gav dig så blev det bara tvek,men nu har faktist tålamodet tagit slut.jag måste stänga dörren. JAG ORKAR INTE MER!
Nu eller aldrig kan du förstå hur jag känner? jag vill inte ha något med dig och göra! varför måste du alltid förstöra? Nu eller aldrig  kan du förstå hur jag känner? kan inte förlåta dig och glömma annars kan du bara drömma. det är dags att förstå hur ska det gå? du måste inse att du har ett val allt eller inget.har vi ens något kvar? GE MIG ETT SVAR!Nu eller aldrig