Ljungbydagarna 2015
Vilken vecka jag haft!
Ljungbydagarna 2015 gick av stapeln i måndags, dock valde jag att vara hundvakt istället för att gå ut! Likaså på tisdagen efter ett jobbigt prov i skolan! 
Onsdagen kom och det nalkades fest en tjejkväll med gamla och nya brudar! Vilken kväll! Vi mötte upp grabbarna påvägen ner till stan! Det blev mycket dans och alkohol! Torsdagen spenderas bakis och planering inför kommande babyshower.... Fredagen kom och återigen nalkades det party! Irländsk afton stod på schemat! Maten ok men inte värt pengarna! Dansade loss med underbara vänner, nya och gamla, många kramar blev det! Vad roligt att kunna göra det utan att ngn blir svartsjuk... Lördagen började bakis sedan vara det återigen fest på schemat! Det var bara att korka upp för jag skulle minsann på sexparty med tjejerna! Väl nere på stan träffade jag och M min hyresvärd och hand kompisar vi hängde med dem och vi missar totalt att vi står och trycker vid ett bord på Harrys där erik Segerstedt sitter! Hur kan man missa det? Tidig kväll men så rolig! Preggo?

Nej jag är inte Preggo! 
Jag har bara fått mensvärken från helvetet!!!
Min tredje på 7 år! 
Inte konstigt jag ser Preggo ut! Jag ser Preggo ut även när jag är kissignödig så vet inte hur många gånger jag lurat både familj och vänner! Loppan kommer aldrig tro att jag är gravid den dagen jag verkligen ör det för henne har jag nog lurat mest! Tänk om man ändå kunde få ha en liten kula när alla andra har fina gravidmagar! Min bästa kompis A väntar sitt första barn nu i dec och en vackrare gravid kvinna får jag leta länge efter! Tänk om jag iallafall kunde få bli hälften så snygg som henne då blir jag glad! Jag som är så kort kommer säkert se ut som en boll;) 


Att vara barnlös....
Jag har länge önskat att jag hade barn, det har nog ingen missat! Att spendera lediga dagar timmar minuter sekunder med mina underbara vänner och familj och deras små är något jag värdesätter mer än att gå på fest! Får jag en fråga att spendera min lördagkväll med C och hennes familj väljer jag det före en fest! Hemma hos C betyder jag mycket och jag blir sedd, på en fest är man bara en i mängden! Jag älskar att skämma bort andras barn även "mina" egna! Många säger men Jonna vi kommer inte kunna skämma bort dina framtida barn men jag har ett enkelt svar till det! Sålänge jag inte har egna skämmer jag gärna bort era, även dem som inte sett ljuset ännu! Jag har sedan ett tag funderat på detta med insermination men det är än inte lagligt i Sverige, man kan åka till Danmark och göra det, kostar ca 7000kr ingen summa alls! Mina vänner skrattar åt mig när jag nämner detta! Kan det bero på svartsjuka? Jag själv tycker att det är ett bra alternativ när man är själv, visst jag är endast 24 och har många år framför mig men jag har velat ha smått sen ca 16 år ålder och ingen Karl har kunnat ge mig det jag vill ha! Mina vänner säger men du är ung du hittar någon! Ja det gör jag kanske med förhoppningsvis men jag är inte i behov av någon man! Jag vill ha barn! Många kommer nog att rynka på näsan när jag skriver detta men varsågod gör det! Det är inte ditt liv så varför ens tänka tanken!? Många säger du borde uppleva världen träffa nya människor men bara för att man skaffar barn stängs inte alla dörrar, vissa stängs men jag är inte en person som behöver se världen. Den kan jag se med mina barn! Några säger att det skulle bli svårt och hitta en man när man är "ensamstående" men dem som inte kan acceptera mig och mina barn är inte värd det heller, jag kommer hitta en man och han får inte bara mig utan hela paketet! En del säger du måste göra det och fixa det innan men vad fan en unge kräver inte allt det!!!