Vår känslor

Idag när jag gick till min syster fick jag verkligen vår känslor! Folk var ute med hundar barn lekte i lekparken men mest var nog när det spelades fotboll! Väl hemma hos syster hittar jag dem på baksidan i solen! Så mysigt! Ikväll blir det middag och film hos grannarna!

Igår var verkligen inte......

Igår var verkligen inte min dag! Får lite bråttom ut till bilen (åkte med Björn till jobbet) hade nog lite väl bråttom ut till bilen eftersom att jag glömde mina glasögon! Hur kan man glömma dem? Jag kom till jobbet utan och fick rapporten och medelar första bästa som kommer in sen små springer jag hem och hämtar dem! Jobbet går bra och när man kommer hem slänger man i sig en macka för att sedan ta en power Walk med mix! Härligt att träffa henne efter ca 2 veckor! Nu är jag hos min kära syster! Barnen har sportlov!

Regn gör mig......

Regnet gör mig deprimerad! Vill inte ha mer regn nu! Ge mig sol och värme! Jobbet gick bra idag! Jag hann inte vara hemma länge innan Björn kom hem! Nu ligger jag i sängen och somnar snart! Tidigt jag vet men helt slut i kroppen! Såhär såg jag ut efter ett bad;)