Julklappar
Först vill jag tacka Emmygoodwin för iden om smycken till jul.
har idag beställt lite saker .
Men vad jag beställt till tex kusin och lillebror kan jag inte avslöja eftersom att kusinen kollar in här då och då! Hon har nog redan anat att hon får smycke!!
Men detta är beställt till mig!
Död åt telia
Ja det är som rubriken säger död åt telia.
Jag har just nu Halebop och lägger 2400:- varje år på att ladda min mobil pga att jag smsar jätte mycket och ringer knappt aldrig.
Laddar mobilen med 200 MINST varje månad.
Nu har telia ett erbjudande om att ladda mobilen med 500 så har du gratis sms hela året (5000 per månad) men dock inga pengar att ringa för så då måste man ladda utöver dessa 500. Men om jag skulle byta till telia och detta skulle jag tjäna 900 per år! istället för att slösa 2400 varje år MINST!!
men nu när jag skulle byta från Halebop till Telia har de tekniskt fel! så måste ladda ytterligare med 200 nu den 26:( Vänta ytterligare en månad innan jag kan byta!!!
Ditt leende får vem som helst på fall
Han måste börja tro på vad jag säger!
Han vill inte lita på mig och de är jobbigt.
Han litar inte på sig själv heller.
De han skrev innan slog mig, det slog mig som en storm. jag visste att han inte trivs i sig och i sina kläder men han måste börja någonstans.
allt jag säger är sant.
"Dina ögon glittrar i dagens ljus,
Ditt hår sveper med vinden,
Ditt leende får vem som helst på fall,
Din skönhet  strålar och man kan inget annat en att le när du går förbi."
I mina ögon är du helt underbar. Men i dina egna duger du inte till något om jag citerar dig " Tyck inte om mig jag är en loser en nolla."
Men jag tycker du är:
En HJÄLTE!