Torsdag..
Gårdagen var jag mest hos tattueran.. mamma Mormor o Wibbe slog till:) jag var även lite med min bäsa ida<3
Men snart är det min tur att få nålen i mig:) det blir kl 1:) Johanna babe ska vara emd:) men först ska jag ner på stan:)


Hoppas festn blir bra i morgon hoppas att alla verkligen klär ut sig:) Jag  Matilda o Johanna o kanske amanda ska nog vara hos mig innan o förfesta innan alla komemr til mig:)
Onsdag


Nu har jag fått en nyckel till Pippa:)
Tisdag:
Denna dagen har varit bra. när jag skulle cykla ner till Pippas gamla lägenhet så började det att regna:(
men jag hann inte bli så blöt. där nere var det inte så mkt jag kunde göra:( så jag stack till ida på jobbet och var där ett tag. o dit kom även Sulle o  Wallentin. sen stack jag hem o var as trött. när jag kom hem gick jag o mamma ner och solade sen badade jag med ansiktsmask o tända ljus:) MYS  
Onsdag: Dennis väcker mig kl 5 för att han inte kan sova o han skulle börja packa samma dag som han skulle åka te Turkiet. (FUSK) men men har man pengar så har man:)
Ska snart sticka ner till Pippas lgh o städa för det hinner jag inte i m orgon eftersom att jag ska tatuera mig kl 1 o sen ska jag nog te tessan:)

Have a nice day
//Jontan<3
Tisdag...


måndagen började med att jag johanna Matilda och alle var och fikade. sen gick vi in i en massa affärer som vi trodde kunde ha halloween kläder.. och sedan köpte vi en massa chips dipp och läsk för att senare på kvällen kolla på film hos Tildaa... där såg vi 3 "skräckisar" men de var inte så läskiga.. :) men kul hade vi iallafall Amanda stack hem efter 2 filmer och kvar blev då jag tilda alle o andreas:) efetr den sista filmen stack vi alla 3 och alle var snäll och följde mig hem:) Tack för den kvällen folk..Tisdag: river o Loppan kommer åter in på mitt rum kl 7 på morgone PANIK.. jag har faan lov jag borde få sova.. men nu kollar jag på AA och sedan ska jag nog till stan en runda. sola lite och sp. sen blir det  att hjälpa brodern min med de sista inför flytten:) Have a nic e day!


Jontan<3