Ensam
Ja, Tors till sön är jag ensam! B har åkt iväg på en liten mini resan med sin mor för lite familjetid! Vilket innebär att jag ska sova helt ensam tills söndag! Hur ska detta sluta? Har ej gjort så mycket denna dag, imorgon ska man först till badet med barnen sedan ska man lämna dem för att åka till badet med Michan och även träning! Sedan blir det jobb och jobb i helgen så det kommer gå fort, HOPPAS jag!!!

Grupparbete.
Dagen började med ett grupparbete.
Mötte upp E och S på bibblan för att skriva vårt arbtet om kultur. 
Vi hade inte bestämt oss vad vi skulle skriva om men E hade ett jätte bra förslag svenska fika kulturen.
Snabbt och smidigt satte vi igång S vid mobilen och internetet och jag och E tog böcker till hjälp och vi fick ihop ganska mycket om fikans intåg i sverige. 

Här har ni en liten bit av vårt arbete:
Till festligare tillfällen åt man kakor och till vardags åt man smörgåsar, eftersom att det var lyx att äta vetebröd som bakats med vetemjöl. Vid de festligare tillfällena bakade man så många olika kakor som ekonomin tilllät.
Man dukade med det finaste linnedukarna och den finaste servisen. (Detta lever kvar idag på våra kalas)
vi satte oss självklart och fikade, ett måste när man ska skriva ett arbete om fika. 
Beställde även kanelbullar till redovisningen av älskade mamma.

Just nu har jag skrivit rent våra anteckningar och ska skicka dem vidare till S och E. Sedan ska jag städa lite här och hoppas på att varmvattnet kommer igång vi har ju som sagt haft problem med det i ca 2 v...